Telefonisch bereikbaar tot 18:00 uur
020 - 470 09 20       @ info@pensioenkoers.nl
direct online uw pensioen berekenen | vrijblijvend offertes opvragen | eenmalige afsluitkosten | telefonische ondersteuning

Zelf bepalen waar u aanvullend pensioen mag onderbrengen? Ja, dat bepaalt u zelf!

26 januari 2020
Veel pensioengerechtigden zijn niet op de hoogte van de mogelijkheden met betrekking tot hun aanvullend pensioen in de uitkerende fase. Shoppen met uw pensioen kan namelijk veel geld opleveren, want in veel gevallen kunt u overstappen naar een andere aanbieder voor een hogere  pensioenuitkering. 
 

Overstappen loont!

Het overstappen van pensioen aanbieder kan veel extra geld opleveren voor het pensioen inkomen. Er is namelijk geen enkele verplichting om in de uitkerende fase van pensioen te blijven bij uw huidige verzekeraar waar u in het verleden een lijfrente pensioenkapitaal hebt opgebouwd.
 

Wist u dat shoppen met pensioen en lijfrente mag?

Op basis van een recent onderzoek blijkt dat 71% van de pensioengerechtigden niet weet dat pensioenshoppen met het opgebouwd pensioenkapitaal tot de mogelijkheden behoort. Voor uw pensioenuitkering kunt vaak een hoger levenslang of tijdelijk pensioen aankopen door het maken van een simpele vergelijking.  

Door geen gebruik te maken van het vergelijken van pensioen op een vergelijkingssite zoals pensioenkoers.nl is er namelijk een groot risico dat de maandelijkse uitkering een stuk lager kan uitvallen voor aanvullend pensioen, dit kan al snel veel euro’s in de maand schelen.
 

Is gratis vergelijken van mijn pensioenuitkering mogelijk?

Jazeker, bij Pensioenkoers.nl kunt u gratis een vergelijking maken voor het vrijkomend pensioen- of lijfrentekapitaal. Binnen 1 minuut zijn de resultaten zichtbaar van verschillende aanbieders van verzekeraars en banken.

 

Wist u dat onze pensioenexperts in 95% van de gevallen een hogere lijfrente- of pensioenuitkering behalen?

Op basis van uw lijfrente- en pensioenoffertes zoekt Pensioenkoers.nl altijd naar de hoogste uitkering bij banken- en verzekeraars.  Wij zetten alles helder op een rij en helpen u met kiezen en afsluiten van het direct ingaand pensioen of lijfrente.
 
Bent u benieuwd hoeveel uw lijfrente- en pensioenkapitaal kan opleveren?,  Bereken hier vrijblijvend uw pensioen of lijfrente uitkering

Laatste blogs

Pensioenuitkering vervroegen naar AOW leeftijd?

25 juli 2021

Levenslange pensioenuitkering aankopen?

03 juni 2021

Klanten vertellen | Service Desk

Experts in pensioenen en lijfrentes

De hoogste uitkering voor uw pensioen en lijfrente vinden lastig? Pensioenkoers vergelijkt meerdere aanbieders bij aankopen pensioen en lijfrentes. Wij zetten alles helder op een rij en helpen u met kiezen en afsluiten van uw direct ingaand pensioen of direct ingaande lijfrente.
Onze pensioenexperts staan voor u klaar met advies voor de aankoop van uw pensioen of lijfrente en beantwoorden graag al uw vragen.

  020 - 470 09 20

Nu open. Tot 18:00 bereikbaar