020 - 470 09 20
Mijn Apple Tree     @ info@pensioenkoers.nl
direct online uw pensioen berekenen | vrijblijvend offertes opvragen | eenmalige afsluitkosten | telefonische ondersteuning

Pensioenkoers de vergelijkingssite voor expirerende pensioen en lijfrente verzekeringen


Wie is Pensioenkoers?

Pensioenkoers.nl is een onderdeel van Apple Tree Financieel Adviseurs en ondergebracht in Oudedags Optimalisator B.V. Apple Tree is als assurantietussenpersoon verantwoordelijk voor het advies en afhandeling van de lijfrente- en pensioen aanvragen van bezoekers van Pensioenkoers.nl.


Wat doet Pensioenkoers?

Pensioenkoers.nl is de meest complete vergelijkingssite voor uw vrijkomende pensioen- en lijfrentekapitaal. Op pensioenkoers.nl vergelijkt u eenvoudig de lijfrente- en pensioenproducten van gerenommeerde verzekeraars en banken die een uitkering aanbieden voor uw pensioen of lijfrente. U kunt zelf de aanbiedingen vergelijken en de door u gewenste offerte opvragen. Vervolgens ontvangt vrijblijvend de lijfrente of pensioen offerte van uw keuze per e-mail.


Wij geven het beste advies

  • Onze experts slagen er in 95% van de gevallen in om een hogere lijfrente- of pensioenuitkering te bedingen! Op het moment dat u de offerte van uw eigen verzekeraar of adviseur heeft ontvangen kunt u bij ons terecht voor een hoger pensioen en/of lijfrente uitkering.
  • Bemiddeling bij de overboeking van de lijfrente- en pensioenkapitalen tussen verzekeraars en banken. Bij nagenoeg alle banken en verzekeraars hebben wij vaste aanspreekpunten waardoor uw lijfrente- of pensioenkapitaal spoedig wordt overgemaakt.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Een vast aanspreekpunt, dagelijks bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 18:00 uur
  • Uitgebreide en duidelijke offertes met een vergelijking voor pensioen en lijfrente verzekeringen van alle aanbieders
  • Bemiddeling bij de overboeking van de lijfrente- en pensioenkapitalen tussen verzekeraars en banken
  • Wij zorgen voor het opstellen van alle benodigde aanvraagformulieren en brieven voor uw lijfrente- en pensioenuitkeringen
  • Wij monitoren tussentijds of er een hogere rente is te krijgen voor uw pensioen en lijfrente offerte
  • Wij controleren de polis of overeenkomst om vast te stellen of deze overeenkomt met de gemaakte afspraken
  • Wij houden u continu op de hoogte van de voortgang bij alle betrokken partijen
  • Wij geven nazorg tijdens de gehele looptijd


Onze pensioenadviseurs zorgen voor de beste aankoop van uw pensioen


Wilt u ook de beste dienstverlening voor uw vrijkomende pensioen- en lijfrente kapitaal?

Indien u gebruik wenst te maken van onze offerte en dienstverlening dan dienen wij uw aanvraag in bij de bank of verzekeraar van uw keuze. Uiteraard zorgen wij ook voor de overdracht van de kapitalen en nemen wij de gehele administratieve afwikkeling voor onze rekening. U wordt door ons continu op de hoogte gehouden van de voortgang bij de betrokken partijen.

Onze dienstverlening is gebaseerd op deeladvies. Dit houdt in dat wij u adviseren over het product dat u bij ons aanvraagt. Wij geven uitsluitend advies over uw pensioen en/of lijfrente en adviseren u niet over uw hypotheek, overige verzekeringen en vermogen.


Eenmalige afsluitkosten
Indien u van ons een offerte heeft ontvangen en gebruik wenst te maken van deze offerte brengen wij u eenmalige bemiddelingskosten in rekening. De kosten voor onze dienstverlening staan vooraf duidelijk vermeld in de offerte die u van ons ontvangt. Onze kosten brengen wij bij u in rekening op factuur basis, hierover is geen BTW verschuldigd. 
Vraag een vrijblijvende offerte aan en u weet vooraf precies wat wij u kunnen aanbieden, wat onze dienstverlening inhoudt en wat de kosten zijn! 

Privacy:
Uw aanvraag via pensioenkoers.nl wordt door Apple Tree afgehandeld. Op geen enkele manier zullen uw gegevens voor andere doeleinden worden gebruikt.

Dienstverleningsdocument:
Ons dienstverleningsdocument geeft een beschrijving van de diensten die Apple Tree voor u kan verrichten. Het verstrekken van dit document is wettelijk verplicht en is bedoeld om u in staat te stellen een goede keuze te maken uit onze diensten. U kunt ons dienstverleningsdocument hier downloaden.

Vergunningen:
Pensioenkoers.nl is op de vergunningen van Oudedags Optimalisator B.V. (handelsnaam Apple Tree) aangesloten bij:

Autoriteit Financiële Markten (AFM) vergunningnummer 12002018
Kamer van Koophandel (KvK) nummer 34125064
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) 300.000013

Klachten:

Indien u onverhoopt klachten over Pensioenkoers.nl heeft verzoeken wij u dit altijd eerst direct aan ons kenbaar te maken. Wij zullen samen met u zoeken naar een oplossing. Als u vervolgens toch van mening blijft dat u door het handelen van Pensioenkoers.nl in uw belang bent geschaad kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

Klanten vertellen | Service Desk

Experts in pensioenen en lijfrentes

De hoogste uitkering voor uw pensioen en lijfrente vinden lastig? Pensioenkoers vergelijkt meerdere aanbieders bij aankopen pensioen en lijfrentes. Wij zetten alles helder op een rij en helpen u met kiezen en afsluiten van uw direct ingaand pensioen of direct ingaande lijfrente.
Onze pensioenexperts staan voor u klaar met advies voor de aankoop van uw pensioen of lijfrente en beantwoorden graag al uw vragen.

  020 - 470 09 20