020 - 470 09 20       @ info@pensioenkoers.nl
direct online uw pensioen berekenen | vrijblijvend offertes opvragen | eenmalige afsluitkosten | telefonische ondersteuning

OVER PENSIOENKOERS.NL

Wat doen wij:
Pensioenkoers.nl is de meest complete vergelijkingssite voor uw vrijkomende pensioen- en lijfrentekapitaal. Op pensioenkoers.nl vergelijkt u eenvoudig de producten van gerenommeerde verzekeraars en banken die een uitkering aanbieden voor uw pensioen of lijfrente. U kunt zelf de aanbiedingen vergelijken en de door u gewenste offerte opvragen. Vervolgens ontvangt vrijblijvend de offerte van uw keuze per e-mail.

Indien u gebruik wenst te maken van onze offerte en dienstverlening dan dienen wij uw aanvraag in bij de bank of verzekeraar van uw keuze. Uiteraard zorgen wij ook voor de overdracht van de kapitalen en nemen wij de gehele administratieve afwikkeling voor onze rekening. U wordt door ons continu op de hoogte gehouden van de voortgang bij de betrokken partijen.

Onze dienstverlening is gebaseerd op deeladvies. Dit houdt in dat wij u adviseren over het product dat u bij ons aanvraagt. Wij geven uitsluitend advies over uw pensioen en/of lijfrente en adviseren u niet over uw hypotheek, overige verzekeringen en vermogen.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Uitgebreide offertes met een vergelijk van alle aanbieders uit de markt.
  • Het opstellen van alle benodigde aanvraagformulieren en brieven
  • Bemiddeling bij de overboeking van de kapitalen tussen verzekeraars en banken. Bij nagenoeg alle banken en verzekeraars hebben wij vaste aanspreekpunten waardoor uw kapitaal spoedig wordt overgemaakt
  • Wij houden u continu op de hoogte van de voortgang bij alle betrokken partijen 
  • Het tussentijds monitoren van de rente
  • Controle van de polis of overeenkomst om vast te stellen of deze overeenkomt met de gemaakte afspraken
  • Een vast aanspreekpunt, dagelijks bereikbaar
  • Nazorg tijdens de gehele looptijd
 Wie zijn wij:
Pensioenkoers.nl is een onderdeel van Apple Tree Financieel Adviseurs en ondergebracht in Oudedags Optimalisator B.V. Apple Tree is als assurantietussenpersoon verantwoordelijk voor het advies en afhandeling van de aanvragen van bezoekers van Pensioenkoers.nl.


Privacy:
Uw aanvraag via pensioenkoers.nl wordt door Apple Tree afgehandeld. Op geen enkele manier zullen uw gegevens voor andere doeleinden worden gebruikt.

Dienstverleningsdocument:
Ons dienstverleningsdocument geeft een beschrijving van de diensten die Apple Tree voor u kan verrichten. Het verstrekken van dit document is wettelijk verplicht en is bedoeld om u in staat te stellen een goede keuze te maken uit onze diensten. U kunt ons dienstverleningsdocument hier downloaden.

Vergunningen:
Pensioenkoers.nl is op de vergunningen van Oudedags Optimalisator B.V. (handelsnaam Apple Tree) aangesloten bij:

Autoriteit Financiële Markten (AFM) vergunningnummer 12002018
Kamer van Koophandel (KvK) nummer 34125064
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) 300.000013

Klachten:

Indien u onverhoopt klachten over Pensioenkoers.nl heeft verzoeken wij u dit altijd eerst direct aan ons kenbaar te maken. Wij zullen samen met u zoeken naar een oplossing. Als u vervolgens toch van mening blijft dat u door het handelen van Pensioenkoers.nl in uw belang bent geschaad kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).
Klanten vertellen | Service Desk

Experts in pensioenen en lijfrentes

De hoogste uitkering vinden lastig? Wij maken het graag gemakkelijk voor u.
Wij zetten alles helder op een rij en helpen u met kiezen en afsluiten. Onze
experts staan voor u klaar met advies en beantwoorden graag al uw vragen.

  020 - 470 09 20