Telefonisch bereikbaar tot 18:00 uur
020 - 470 09 20       @ info@pensioenkoers.nl
direct online uw pensioen berekenen | vrijblijvend offertes opvragen | eenmalige afsluitkosten | telefonische ondersteuning

Hogere pensioenuitkering door online vergelijken van banken- en verzekeraars

30 december 2019

Aankopen pensioen is een complexe zaak

Het laten maken van een vergelijking door een gespecialiseerde vergelijkingssite loont!. Het aankopen van een pensioen bij een vrijkomend pensioenkapitaal is een complexe zaak is waarbij een advies van een pensioenexpert geen overbodige luxe is. 


Een hoge stijging van het aantal vergelijkingen voor pensioenkapitalen op www.pensioenkoers.nl/berekenen toont aan dat senioren zich steeds meer bewust worden van de grote verschillen in hoogte van de uitkering tussen de diverse banken en verzekeraars. De oudedagsvoorziening staat door de huidige problemen bij pensioenfondsen met betrekking tot de dekkingsgraad en korting op pensioenuitkeringen hoog op de agenda bij senioren. Ook het online inwinnen van informatie en vergelijken van pensioenuitkeringen stijgt daardoor.


Pensioenvergelijking loont!

Op Pensioenkoers zijn er traditoneel elk jaar in januari veel berekeningen voor vrijkomende pensioenkapitalen voor direct ingaand pensioen en variabel pensioen. Ook ontdekken steeds meer senioren dat er grote verschillen bestaan tussen de aanbiedingen van banken- en verzekeraars en vanwege de lage rentestand kijken ze kritisch naar offertes van hun pensioen. Het zelf online vergelijken van een vrijkomende pensioenkapitaal is tegenwoordig eenvoudig op een gespecialiseerde vergelijkingssite zoals Pensioenkoers.nl

Dat is een goede ontwikkeling voor de klant: uit onze ervaring blijkt dat verschillen tussen aanbiedingen voor het aankopen van een pensioenuitkering wel kunnen oplopen tot 20%.”, aldus Gabi Walet, van Pensioenkoers.


Pensioenkoers

Pensioenkoers is actief sinds 2008 en is uitgegroeid tot de meest complete online vergelijkingssite van vrijkomend pensioen, lijfrente, en gouden handdruk kapitalen. Via Pensioenkoers kan eenvoudig een vrijblijvend een offerte worden aangevraagd. Onze experts slagen er in 95% van de gevallen in om een hogere pensioenuitkering te bedingen! Op het moment dat u de offerte van uw eigen verzekeraar of adviseur heeft ontvangen kunt u bij ons terecht voor een advies.

Laatste blogs

Pensioenuitkering vervroegen naar AOW leeftijd?

25 juli 2021

Levenslange pensioenuitkering aankopen?

03 juni 2021

Klanten vertellen | Service Desk

Experts in pensioenen en lijfrentes

De hoogste uitkering voor uw pensioen en lijfrente vinden lastig? Pensioenkoers vergelijkt meerdere aanbieders bij aankopen pensioen en lijfrentes. Wij zetten alles helder op een rij en helpen u met kiezen en afsluiten van uw direct ingaand pensioen of direct ingaande lijfrente.
Onze pensioenexperts staan voor u klaar met advies voor de aankoop van uw pensioen of lijfrente en beantwoorden graag al uw vragen.

  020 - 470 09 20

Nu open. Tot 18:00 bereikbaar