Telefonisch bereikbaar tot 18:00 uur
020 - 470 09 20       @ info@pensioenkoers.nl
direct online uw pensioen berekenen | vrijblijvend offertes opvragen | eenmalige afsluitkosten | telefonische ondersteuning

Aanvullend pensioen vergelijken

03 december 2022

Pensioen vergelijken

Er zijn veel pensioenfondsen, het vergelijken ervan is nu nog niet aan de orde. Pas bij liberalisering van de pensioenmarkt heeft u de mogelijkheid om een eigen pensioenfonds te kiezen. Nu doet uw werkgever dat voor u. U kunt er wel voor kiezen om naast uw werkgeverspensioen ook nog een ander aanvullend pensioen op te bouwen.

Pensioen aankopen

Gaat u binnenkort met pensioen en heeft u een opgebouwd pensioen? Dan is vergelijken een goede eerste stap om te weten hoeveel pensioenuitkering u krijgt uit uw pensioenkapitaal. U moet namelijk met uw opgebouwde pensioen een pensioen aankopen. Uw pensioenfonds is verplicht om u tijdig op de hoogte stellen van de keuzes die u mag maken.

 

Aanvullend pensioen

Als aanvullend pensioen kun je naast bezittingen en beleggingen ook gebruik maken van een aanvullende lijfrente verzekering. Hierbij leg je maandelijks een bedrag in waarbij je vooraf hebt bepaald wanneer deze gaat uitkeren. Vaak is dat bij de pensioengerechtigde leeftijd als het een langlopende lijfrenteverzekering betreft. Vooral de verzekering die maandelijks tot overlijden uitkeert wordt gezien als aanvullende pensioenverzekering.

 

Een 100% onafhankelijke vergelijking voor uw pensioen- en lijfrentekapitaal?

Vergelijk zelf uw aanvullend pensioen en vergelijk geheel vrijblijvend de resultaten van verschillende aanbieders. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen over uw pensioen en lijfrente. Onze experts behalen in 95% van de gevallen een hogere pensioen- of lijfrente uitkering dan bij de verzekeraars zelf!

Laatste blogs

Bereken uw pensioenuitkering

22 mei 2023

Welke keuzes zijn er voor pensioenuitkering?

29 april 2023

Klanten vertellen | Service Desk

Experts in pensioenen en lijfrentes

De hoogste uitkering voor uw pensioen en lijfrente vinden lastig? Pensioenkoers vergelijkt meerdere aanbieders bij aankopen pensioen en lijfrentes. Wij zetten alles helder op een rij en helpen u met kiezen en afsluiten van uw direct ingaand pensioen of direct ingaande lijfrente.
Onze pensioenexperts staan voor u klaar met advies voor de aankoop van uw pensioen of lijfrente en beantwoorden graag al uw vragen.

  020 - 470 09 20

Nu open. Tot 18:00 bereikbaar