020 - 470 09 20
Mijn Apple Tree     @ info@pensioenkoers.nl
direct online uw pensioen berekenen | vrijblijvend offertes opvragen | eenmalige afsluitkosten | telefonische ondersteuning

Vast of variabel pensioen aankopen, wij helpen u

12 augustus 2022

Wilt u een pensioen aankopen?

Een pensioen aankopen is een belangrijke beslissing als u met pensioen gaat. Het is daarom van belang om uw pensioenkapitaal tegen een scherp tarief aan te kopen. Bij Pensioenkoers vergelijken wij alle betrouwbare aanbieders en kunnen wij voor u de ideale levenslange pensioenuitkering aankopen tegen een scherp tarief. U bent bij Pensioenkoers aan het juiste adres zowel voor een vaste uitkering met zekerheid over de hoogte, of juist een variabele uitkering met een juiste keuze tussen zekerheid en het gekozen beleggingsrisico.


Vast of variabel pensioen?

U kiest zelf of u een vast pensioen of een variabel pensioen aankoopt. Bij een vast pensioen bent u verzekerd van een gegarandeerde pensioenuitkering zolang u leeft. Bij een variabel pensioen verandert uw pensioen ieder jaar door de beleggingen na uw pensionering door en is er de mogelijkheid op een hoger pensioen.
 

Wij helpen u

Pensioen aankopen is een belangrijke moment in uw leven waarbij er meerdere keuzes zijn afhankelijk van uw pensioensituatie. Wij helpen u graag verder met uw mogelijkheden voor uw pensioen. Eerder of later met pensioen? Een hoog-laat pensioen ? Vast of variabel? Onze deskundige pensioenexperts staan voor u klaar met advies voor de aankoop van uw pensioen en beantwoorden graag al uw vragen.


In enkele stappen geregeld

1)    Maak gratis een vergelijking van uw pensioenkapitaal op onze website en ontvang geheel vrijblijvend en zonder verplichting een offerte in uw mailbox.

2)    Onze pensioenexperts nemen contact met u op om te bespreken welke soort pensioen en welke uitkering het best bij u past.

3)    Pensioenkoers neemt alle werkzaamheden over en zorgt ervoor dat het pensioenkapitaal van de huidige aanbieder wordt overgedragen naar de nieuwe aanbieder. Hiervoor gebruikt u een overdrachtsformulier en onze pensioenexpert helpen u daarbij.

4)    Vanaf de door u aangegeven datum zal de maandelijkse pensioenuitkering worden gestort op uw opgegeven rekening.

Laatste blogs

Hoe werkt een pensioenuitkering voor een directeur-grootaandeelhouder (DGA)?

15 april 2024

Hoeveel pensioen heb ik later nodig?

18 maart 2024

Klanten vertellen | Service Desk

Experts in pensioenen en lijfrentes

De hoogste uitkering voor uw pensioen en lijfrente vinden lastig? Pensioenkoers vergelijkt meerdere aanbieders bij aankopen pensioen en lijfrentes. Wij zetten alles helder op een rij en helpen u met kiezen en afsluiten van uw direct ingaand pensioen of direct ingaande lijfrente.
Onze pensioenexperts staan voor u klaar met advies voor de aankoop van uw pensioen of lijfrente en beantwoorden graag al uw vragen.

  020 - 470 09 20