020 - 470 09 20
Mijn Apple Tree     @ info@pensioenkoers.nl
direct online uw pensioen berekenen | vrijblijvend offertes opvragen | eenmalige afsluitkosten | telefonische ondersteuning

Waar kan ik pensioen aankopen?

07 december 2023
Bij het aankopen van een pensioen mag u zelf bepalen bij welke bank of verzekeraar u dit wenst af te sluiten. Via verschillende online aanbieders kunt u op zoek naar de hoogte pensioenuitkering van uw vrijkomende pensioenkapitaal.
 

Een vergelijking bij aankoop van uw pensioen zorgt vaak voor een hogere pensioenuitkering

Pensioenkoers.nl vergelijkt alle grote aanbieders bij aankopen van pensioen en lijfrentes. Wij zetten alles helder op een rij en zorgen voor de juiste keuze bij het aankopen van uw direct ingaand pensioen.
 
Onze pensioenadviseurs staan voor u klaar met advies voor de aankoop van uw pensioen of lijfrente en wij beantwoorden graag al uw vragen.
 
Op onze vergelijkingssite Pensioen aankopen kunt u gratis een indicatie krijgen van de hoogte van uw pensioenuitkering berekenen voor het aankopen van uw pensioen. Voor het maken van de beste keuze nemen wij graag telefonisch contact op om de individuele pensioensituatie te bespreken.

Laatste blogs

Afspraken wet toekomst pensioenen

26 februari 2024

Hoe werkt pensioen in het buitenland?

10 februari 2024

Klanten vertellen | Service Desk

Experts in pensioenen en lijfrentes

De hoogste uitkering voor uw pensioen en lijfrente vinden lastig? Pensioenkoers vergelijkt meerdere aanbieders bij aankopen pensioen en lijfrentes. Wij zetten alles helder op een rij en helpen u met kiezen en afsluiten van uw direct ingaand pensioen of direct ingaande lijfrente.
Onze pensioenexperts staan voor u klaar met advies voor de aankoop van uw pensioen of lijfrente en beantwoorden graag al uw vragen.

  020 - 470 09 20