020 - 470 09 20
Mijn Apple Tree     @ info@pensioenkoers.nl
direct online uw pensioen berekenen | vrijblijvend offertes opvragen | eenmalige afsluitkosten | telefonische ondersteuning

Vergelijken van direct ingaande lijfrente bij aankoop loont!

17 oktober 2020

Heeft u binnenkort een vrijkomende direct ingaande lijfrente polis?


Veel consumenten hebben in het verleden een aanvulling op hun collectief pensioen geregeld via een direct ingaande lijfrente. Bij pensioengerechtigde leeftijd moeten zij het opgebouwde pensioenkapitaal laten uitkeren. Dat kan vaak alleen via het aankopen van een direct ingaande lijfrente.

Als u zelf pensioen opbouwt met een lijfrenteverzekering of bankspaarrekening, moet u op de afgesproken einddatum het opgebouwde pensioenkapitaal omzetten in het aankopen van een pensioenuitkering. Daarvoor zijn regels.

Echter bij aankoop van een direct ingaande lijfrente mag u zelf bepalen bij welke bank of verzekeraar u dit wenst af te sluiten. Via verschillende aanbieders kunt u op zoek naar de hoogte pensioenuitkering van uw vrijkomende pensioenkapitaal.

Zelf vergelijken zorgt vaak voor een hogere pensioenuitkering


Pensioenkoers vergelijkt meerdere aanbieders bij aankopen pensioen en lijfrentes. Wij zetten alles helder op een rij en helpen u met kiezen en afsluiten van uw direct ingaand pensioen of direct ingaande lijfrente. Onze pensioenexperts staan voor u klaar met advies voor de aankoop van uw pensioen of lijfrente en beantwoorden graag al uw vragen. Op onze vergelijkingssite www.pensioenkoers.nl/berekenen kunt u vrijblijvend de hoogte van uw pensioenuitkering berekenen voor het aankopen van uw pensioen.

Binnenkort een vrijkomende direct ingaande lijfrente aankopen?


Direct ingaande lijfrentes, direct ingaand pensioenen en bankspaarrekeningen zijn ingewikkelde financiële producten. Vraag daarom in de meeste gevallen om advies bij een deskundig pensioen adviseur of kijk voor meer informatie op www.pensioenkoers.nl Onze deskundige adviseurs bepalen samen met u de beste oplossing voor uw pensioen waarbij we uiteraard de hoogte pensioenuitkering nastreven.

Laatste blogs

Pensioen of lijfrente uitkeren

25 mei 2024

Gratis berekening van pensioenuitkering

24 mei 2024

Klanten vertellen | Service Desk

Experts in pensioenen en lijfrentes

De hoogste uitkering voor uw pensioen en lijfrente vinden lastig? Pensioenkoers vergelijkt meerdere aanbieders bij aankopen pensioen en lijfrentes. Wij zetten alles helder op een rij en helpen u met kiezen en afsluiten van uw direct ingaand pensioen of direct ingaande lijfrente.
Onze pensioenexperts staan voor u klaar met advies voor de aankoop van uw pensioen of lijfrente en beantwoorden graag al uw vragen.

  020 - 470 09 20