Telefonisch bereikbaar tot 18:00 uur
020 - 470 09 20       @ info@pensioenkoers.nl
direct online uw pensioen berekenen | vrijblijvend offertes opvragen | eenmalige afsluitkosten | telefonische ondersteuning

Wat zijn de voordelen van een vergelijkingssite voor de aankoop van pensioen of lijfrentes?

19 maart 2020
www.pensioenkoers.nl is een onafhankelijke adviseur op het gebied van expirerende pensioen- en lijfrentekapitalen. Onze pensioenexperts vergelijken, onderzoeken en adviseren de meest interessante mogelijkheden van een vrijkomend pensioen, lijfrenteverzekering of koopsompolis die tot uitkering komt bij pensioengerechtigde leeftijd.

Wij zoeken (samen met u) naar oplossingen en kansen voor de hoogste uitkering als aanvulling van uw pensioen. Onze onafhankelijkheid geeft ons de nodige vrijheid om meerdere banken- en verzekeraars met elkaar te vergelijken voor de hoogte van uw pensioenuitkering. Op deze  manier bent u altijd verzekerd van het beste advies voor uw vrijkomend pensioenkapitaal.
 
Het zogenaamde shoppen naar de beste en hoogst  uitkerende pensioen- en lijfrente uitkeringen is een van de diensten waarin www.pensioenkoers.nl met name in gespecialiseerd is hetgeen u als klant een direct voordeel oplevert. Immers wij willen een tevreden klant met de hoogste uitkering voor uw pensioen en U wilt een pensioen of lijfrente aankopen met de hoogst mogelijke uitkering met een deskundig advies die aansluit op uw fiscale pensioensituatie.
 
Wat heeft Pensioenkoers.nl te bieden?
•   Wij leveren maatwerk voor vrijkomende pensioen- en lijfrentekapitalen
•   Aantoonbare kennis van de pensioen- en lijfrente markt
•   Wij hebben een onafhankelijke onderhandelingspositie ten opzichte van banken- en verzekeraars
•   Een hoge klanttevredenheid van 8,7 over de afgelopen 15 jaar
•   Uitsluitend gericht op vrijkomende (expirerende) pensioen- en lijfrente kapitalen

Laatste blogs

Pensioenuitkering vervroegen naar AOW leeftijd?

25 juli 2021

Levenslange pensioenuitkering aankopen?

03 juni 2021

Klanten vertellen | Service Desk

Experts in pensioenen en lijfrentes

De hoogste uitkering voor uw pensioen en lijfrente vinden lastig? Pensioenkoers vergelijkt meerdere aanbieders bij aankopen pensioen en lijfrentes. Wij zetten alles helder op een rij en helpen u met kiezen en afsluiten van uw direct ingaand pensioen of direct ingaande lijfrente.
Onze pensioenexperts staan voor u klaar met advies voor de aankoop van uw pensioen of lijfrente en beantwoorden graag al uw vragen.

  020 - 470 09 20

Nu open. Tot 18:00 bereikbaar